Få tilbud Duet Bluetooth® Hodetelefoner new

Merket og levert på 9 dager

Levering i hele Norge

Duet Bluetooth® høretelefoner kombinerer stil og ytelse i et fantastisk produkt som kommer til å være i bruk i mange år fremover. Høretelefonene leveres med mange forskjellige funksjoner, blant annet kan du spille av, pause og hoppe over låter. Du kan også åpne og avslutte telefonsamtaler direkte fra hodetelefonene. Duet høretelefonene kan lades via den smarte USB-C ladeboksen som følger med. Vi kan printe din logo både på høretelefonene og ladeboksens lokk. Ta kontakt i dag for priser og ekspress leveringstider.

Duet Bluetooth® Hodetelefoner new

Merket og levert på 9 dager

Levering i hele Norge

Få tilbud
Våre anmeldelser
Tjenester
Bluetooth® navn
Bluetooth® navnet er hva brukeren ser på smarttelefonen eller nettbrettet når det kobles til audio produktet. Vi kan tilpasse dette til ditt firmanavn og gi organisasjonen ytterligere eksponering. Hvis du ikke vil ha denne tjenesten kommer "Promo Audio" til å være standardnavnet på produktet.
Tilbehør
Stor magnetboks
Den store magnetboksen til powerbanker beskytter powerbanken når den ikke er i bruk og har et stort trykkområde for fremvisning av din logo, nettside, slagord og mer. Innsiden av boksen inneholder formtilpasset skum som holder powerbanken trygt på plass. 
Miljø
RoHS Dette produktet oppfyller RoHS-direktivet (EU restriksjoner for risikable gjenstander) Se Sertifikat

Trykkområde

Screen Printing

Side område: 5mm X 27mm
Topp område : 62mm X 21mm

Fototrykk

Side område: 5mm X 27mm
Topp område : 62mm X 21mm


Trykkområdet vises med
Mål og vekt
Lengde: 82mm (3.23 Tommer)
Bredde: 37mm (1.46 Tommer)
Høyde: 21.7mm (0.85 Tommer)
Vekt: 35 gram (1.23 ounces)


Se dimensjonale diagram