FAQ - Ofte stillte spørsmål

Hva er din leveringstid?

Siden vi har vår egen fabrikk, kan vi levere deg produkter av høy kvalitet på kortest mulig tid. Nesten alle våre produkter har en leveringstid (tid fra bestilling til levering) på bare 5 virkedager for ordrer mellom 10 og 3000 enheter.

Si du bestiller 500 Classic Series minnepinner trykt med din logo i 4 farger og forhåndsopplastet med dine data - du kan ha dem på bare 5 virkedager fra i dag! Hvis du ønsker 5000 logotrykte minnepinner, er sjansene store for at du får ha dem innenfor samme tidsramme. Faktisk viser vår forskning at i gjennomsnitt er vi den desidert raskeste leverandør av logotrykte USB-produkter i verden.

Hvordan kan du få din logo på minnepinnen?

Produkttype og materiale tilsier vanligvis trykk-/graveringsmetodene som brukes. Vi har interne avdelinger som spesialiserer seg i hver av trykkmetodene nedenfor for å sikre at den høyeste kvalitet opprettholdes.

 • Screen Printing (Serigrafi) - Serigrafi er best egnet for logoer med 1-4 farger som ikke har skyggelegging eller fargegradering. Før trykk, er blekket tilpasset til å matche Pantone® fargereferansen merket på den Virtuelle prøven (En virtuell prøve er et elektronisk dokument som viser hvordan din logo/detaljer vil se ut når det er trykt på et gitt produkt). Serigrafi fungerer best på minnepinner i plast.
 • Fototrykk - Fototrykk er det beste valget for logoer med mange farger eller de med skyggelegging eller gradering. Strenge retningslinjer for kvalitet følges for å sikre at logoen har en slitesterk overflate og svært motstandsdyktig mot riper og slag.
 • Lasergravering - Lasergravering gir en meget presis og ren overflate, og er ideell for logoer med skarpe og godt definerte grenser.

Hvordan legger jeg inn en ordre?

Vi gjør det enkelt for deg å plassere din bestilling. Følg tre trinnene nedenfor:

 1. Kontakt oss via epost eller telefon og vi vil sende deg en full prisliste, sende deg vare prøver og gi deg en virtuell prøve som viser hvordan din logo vil se ut på produktet. En vil bli tildelt en av våre salgskonsulenter for å veilede deg gjennom denne prosessen. Det er ingen forpliktelse til å bestille på noe punkt. Merk: å sende logoen din i høy oppløsning eller vektor filformat vil fremskynde prosessen.
 2. Gjennomgå den virtuelle prøven vi sender deg. Du kan be om så mange endringer som du ønsker eller be om ytterligere informasjon du trenger.
 3. Bestill online - Hent passordet ditt, og deretter logge inn på vårt kundesenter (logg inn) og bruk 'tilbud og ordre' - det er raskt og enkelt. Du kan også bestille via din kundebehandler - email ham/henne med en ordrebekreftelse eller innkjøpsordre. Oppgi mengde, minnekapasitet, tilbehør, leverings-og fakturaadresse sammen med eventuelle andre relevante opplysninger. Husk å legge ved den virtuell prøven du ønsker å bekrefte.

Har dere et MOQ (minimumsantall)?

Mens andre krever en MOQ på 250-200 enheter, er vår MOQ bare 10 enheter. Faktisk oppfordrer vi små bestillinger!

Hvor mye data kan en minnepinne holde?

Lagringskapasitet er strengt avhengig av størrelsen på minnet av produktet. Våre minnepinner har minnestørrelser fra 2GB hele veien til 64GB. For å anslå størrelsen som trengs, regner vi at den gjennomsnittlige fotostørrelsen er 2MB, gjennomsnittlige MP3-fil er 4MB, og den gjennomsnittlige film størrelsen er 500MB.

Hva er din produktgaranti?

Alle våre produkter er støttet av en 10 års garanti.

Hvilke akkrediteringer og sertifiseringer har din bedrifts?

Vårt firma er ISO 9001:2015, 14000 ISO, og FFC sertifisert.

Er dine produkter RoHS?

Ja, alle våre produkter har RoHS sertifikater.

Hva er deres retur policy?


Vi legger mye arbeid i å forsikre at enhver ordre vi produserer er riktig, men vis vi tar feil, vil vi gjøre vårt beste for rette det opp. Kontakt din dedikerte kundekonsulent for ytterligere hjelp hvis du opplever problemer med bestillingen din. 

Våre produkter er produsert på forespørsel og tilpasset dine spesifikasjoner og derfor vil standard Consumer Rights Directive eller tilsvarende internasjonale forbrukerrettigheter ikke gjelde. 

Hvilke merker av minne bruker du i dine produkter?

For å sikre at du får produkter av høyeste kvalitet, bruker vi bare klasse-A kvalitet minne fra Samsung, Hynix, Intel og Micron. De er de samme komponentene som brukes av selskaper som Apple og Sony.

Hvor kan du levere til?

Foreløpig leverer vi til alle EU-land, Norge, USA, Canada, Australia, New Zealand, Hong Kong, Singapore og Sør-Afrika.

Hvorfor skal jeg bestille minnepinner med logo fra deg og ikke fra andre leverandører?

I nesten 10 år, har vi etablert oss som en pålitelig leverandør av minnepinner med logo til bedrifter, skoler og offentlige institusjoner over hele verden. Takket være vår egen ISO-9000 sertifiserte fabrikk, kan vi konsekvent levere produkter av høy kvalitet med kortest leveringstid i bransjen. Videre er vi lidenskapelig opptatt av kundeservice og vil gjøre det som trengs for å hjelpe deg å lykkes.

Hvordan bruker andre minnepinnene våre?

Logotrykte minnepinner er populære salgsfremmende verktøy for skoler, bedrifter og organisasjoner. Nedenfor er vanlige måter bedrifter og organisasjoner bruker våre salgsfremmende minnepinner:

 • Bedrifter gir dem bort til prospekter på messer, seminarer og arrangementer for å fremme sine merkevarer.
 • Firmaer gir dem til sine ansatte og kunder som gaver.
 • Ambisiøse musikere og kjente rockestjerner bruker dem til å distribuere sine utgivelser.
 • Skoler gir eller selger dem til studenter som skal bruke dem til lagring av fagplaner og skolearbeid.
 • Profesjonelle fotografer laster stasjonene med kunders bilder og gir dem til sine kunder som gaver.
 • Brudepar bruker dem som bryllupsgaver for å glede sine venner og familiemedlemmer.