Om oss

Om Express minnepenn

Vi spesialiserer oss på logomerkede minnepinner, powerbanker, audio produkter og fidgetspinnere for skoler, universiteter, og for små og store organisasjoner. Vår nettside har de mest populære modellene til svært konkurransedyktige priser. Vi kan merke hver modell med din logo, nettside, slagord og mer, helt ned i minste detalj. 

Vi har vår egen 9000-ISO sertifiserte fabrikk som leverer høy-kvalitets promosjons artikler med svært korte leveransetider. 


Vår filosofi 

Flotte produkter og løsninger betyr ingenting uten førsteklasses service. Express Minnepenn er vi lidenskapelig opptatt av kundeservice. På grunn av vår konsekvente kvalitet og førsteklasses kundeservice har bedrifter, skoler og offentlige etater over hele verden fortsatt å vise oss tillitt. Noen av våre lojale kunder er:


clients

Litt statistikk og fakta om Express Minnepenn

     Vår 5 virkedagers leveringstid er blant de raskeste i bransjen.
     Over 10.000 kunder på verdensbasis har tillit til oss.
     Vi er ISO 9001:2008 sertifisert.
     Våre produkter er i overensstemmelse med RoHS.
     Rundt 20 000 minnepinner er trykt eller gravert hver dag
     Arbeidere dedikert til kvalitetskontroll gjennomfører syv stadier av inspeksjon på alle produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Express Minnepenn er et handelsnavn for Flashbay Ltd, den globale spesialisten for logo merkede minnepinner. © 2011 Flashbay Ltd - registrert i England og Wales under selskapets nummer 04.676.938.