Ekstra

Presentasjonsboks


Legg til mer innflytelse på arrangementet ditt med Presentationboksen. Det ser ikke bare bra ut, men beskytter også modellen på innsiden. Presentasjonsboksen har et hvitt skumutsnitt montert i tilpasset produktet, og lokket har et stort område klar til å bli trykt med din logo.
Se dimensjonale diagram

Magnetboks


Magnetboksen er laget av en sterk gjennomsiktig plast, og passer til en rekke produkter. Lokket kan screenprintes med din logo, og holdes sikkert igjen av to små magneter. Inni magnetboksen er det ett hvitt skum som formes etter valgt produkt.  
Se dimensjonale diagram

Medium magnetboks


Den medium magnetboksen er større enn den vanlige magnetboksen. Magnetboksen inneholder ett hvitt skum som formes etter valgt produkt.  Lokket kan også trykkes med din logo eller slagord. 

Se dimensjonale diagram

Magnetboks til USB kort


Magnetboksen til USB kortene tilbyr en stilig og robust måte å beskytte ditt USB kort. Magnetboksen har en magnetisk lukkemekanisme, spesialtilpasset skum og stort trykkområde for å vise frem din logo. Det er et ideelt tilbehør for å gi deg enda mer merkevareeksponering.


Se dimensjonale diagram

Treboks


Treboksen er en flott følgesvenn for minnepinnen. Lokket er festet med et magnetfeste og kan screenprintes eller lasergraveres med din logo. Boksen er laget av lønn fra ansvarsfullt skogbruk, FSC-sertifisert lønn.
Se dimensjonale diagram

Halssnor


Halssnoren gir brukeren muligheten til å henge produktet rundt halsen. Den er solgt blank (uten print) og er 7mm bred.
Se dimensjonale diagram

Halssnor med logo


Halsremmen er 12mm bred og er printet med din logo. Halsremmen gir brukeren muligheten til å henge produktet rundt halsen.
Se dimensjonale diagram

Nøkkelring


Nøkkelringen inneholder et sett av metallenker og en lås med en fjærlukkemekanisme.
Se dimensjonale diagram

Blister pack


Blister Pack, eller “detaljhandelspakken”, er laget av gjennomsiktig PVC, den har ett hull slik at den kan henges opp og kommer med et pappinnlegg. Vi kan printe pappen i alle verdens farger om ønskelig. Blister Pack har også plass til en halssnor.
Se dimensjonale diagram
Logo/design mal

Lite gavesett


Det lille gavesettet inneholder et spesialtilpasset skum slik promoteringsproduktet forblir sikkert på plass når det ikke er i bruk. Metallplaten på lokket av gavesettet kan merkes med din logo, nettside, slagord og mer via screenprinting eller lasergravering. 
Se dimensjonale diagram

Medium gavesett


Translation not found: ACCESSORY_S_GCM

Stort gavesett


Translation not found: ACCESSORY_S_GCL