Ekstra

Treboks


Treboksen er en flott følgesvenn for minnepinnen. Lokket er festet med et magnetfeste og kan screenprintes eller lasergraveres med din logo. Boksen er laget av lønn fra ansvarsfullt skogbruk, FSC-sertifisert lønn.
Se dimensjonale diagram

Presentasjonsboks


Legg til mer effekt på arrangementet ditt med presentasjonsboks-tilbehøret. Det ser ikke bare flott ut, men beskytter også modellen innvendig. Presentasjonsboksen har en skreddersydd innsats som er tilpasset produktet, og fronten har et stort område for trykking av logoen din.
Se dimensjonale diagram

Blister pack


Blister Pack, eller “detaljhandelspakken”, er laget av gjennomsiktig PVC, den har ett hull slik at den kan henges opp og kommer med et pappinnlegg. Vi kan printe pappen i alle verdens farger om ønskelig. Blister Pack har også plass til en halssnor.
Se dimensjonale diagram
Logo/design mal

Nøkkelring


Nøkkelringen inneholder et sett av metallenker og en lås med en fjærlukkemekanisme.
Se dimensjonale diagram

Trykkbar Halssnor 


Halsremmen er 12mm bred og er printet med din logo. Halsremmen gir brukeren muligheten til å henge produktet rundt halsen.
Se dimensjonale diagram

Halssnor


Halssnoren gir brukeren muligheten til å henge produktet rundt halsen. Den er solgt blank (uten print) og er 7mm bred.
Se dimensjonale diagram

Kortholder i plast


Kortholderen av plast er laget av gjennomsiktig plastikk slik at den viser frem ditt design. Som et flott tilbehør til din neste konferanse eller event, kan den også festes til en halssnor via et sikkert hull.

Se dimensjonale diagram

Magnetboks


Magnetboksen er laget av en sterk gjennomskinnelig plast og passer til en rekke produkter. Lokket holdes forsvarlig lukket av to små magneter. Magnetboksen har en spesiallaget innsats som er tilpasset produktet inni. Toppen av boksen kan skjermtrykkes med logoen din, som vil være synlig gjennom det gjennomsiktige lokket på boksen.
Se dimensjonale diagram

Magnetisk kort boks


Magnetboksen til USB kortene tilbyr en stilig og robust måte å beskytte ditt USB kort. Magnetboksen har en magnetisk lukkemekanisme, spesialtilpasset skum og stort trykkområde for å vise frem din logo. Det er et ideelt tilbehør for å gi deg enda mer merkevareeksponering.


Se dimensjonale diagram

Medium magnetboks


Den medium magnetboksen er større enn den vanlige magnetboksen. Magnetboksen inneholder ett hvitt skum som formes etter valgt produkt.  Lokket kan også trykkes med din logo eller slagord. 

Se dimensjonale diagram

Lite gavesett


Det lille gavesettet inneholder et spesialtilpasset skum slik promoteringsproduktet forblir sikkert på plass når det ikke er i bruk. Metallplaten på lokket av gavesettet kan merkes med din logo, nettside, slagord og mer via screenprinting eller lasergravering. 
Se dimensjonale diagram

Medium gavesett


Translation not found: ACCESSORY_S_GCM

Stort gavesett


Translation not found: ACCESSORY_S_GCL

Kulepenn rør


Kulepenn rør er et populært tilbehør til å oppbevare pennen med ditt merke, på en trygg måte. Futteralet er laget av førsteklasses kompakt papp som består av 60 % resirkulerte materialer. Vi kan legge til logoen din i nøyaktige detaljer på siden av futteralet. Et fantastisk verdiøkende tilbehør. 
Se dimensjonale diagram